Elektroverksted

Kravet til fleksibilitet, korte leveringsfrister og høyt fokus på kvalitet resulterte i investeringer og en økning av vår elektroorganisasjon, samt et komplett nytt og moderne tavlebyggerverksted i våre lokaler på Kongsvinger. Våre elektromedarbeidere, både prosjektingeniører og tavlebyggere, har mer enn 20 års erfaring hver seg fra elektro- og tavlebransjen. Dette har medført at produksjon og leveranser av nye kontroll- og fordelingstavler har vært svært positiv siden oppstarten høsten 2015.

Etter at vi har kommet godt i gang og stadig økt vår elektroorganisasjon har vi nå i tillegg fokus på å kunne levere tavler til andre markeder. Allerede har flere fordelingstavler blitt prosjektert, sammenstilt og levert til ulike bygg- og utviklingsprosjekter i Norge.

Vi kan tilby prosjektering, dokumentasjon og sammenstilling av alle typer tavler. Vi utfører i tillegg installasjon av både tavler og strømskinner ute på anlegg. Samtidig har våre elektrofagfolk lang erfaring med service, rehabilitering og modernisering av eldre eksisterende elektroinstallasjoner.

Våre elektrotavler er basert på kabinettmerke Eldon, der deres tavlesystem kan leveres som både faste- og uttrekkbare rack opptil 6300A. Fordelingstavler og stativer er basert på ABB sitt Twin Line system. Materiell som for eksempel vern leveres etter kunden sitt ønske, der kun komponenter fra anerkjente leverandørene benyttes. Alle tavler testes, verifiseres og dokumenteres etter gjeldende normer og regler før de sendes ut i fra Spetals Verk sitt verksted.